Усі об’єкти, які додаються на вебсторінку, розміщуються в окремих блоках. Для кожного блока, якщо його вибрати, відкривається окрема панель налаштувань. Для попереднього перегляду сторінок створеного сайту можна вибрати кнопку Попередній вигляд у верхній частині вікна браузера. У цьому режимі можна побачити, як виглядатиме сайт у мережі Інтернет під час перегляду його на екрані смартфона, планшетного комп’ютера або на великому екрані ноутбука чи стаціонарного комп’ютера. Створений вами сайт буде залишатися недоступним для користувачів Інтернету, поки ви його не опублікуєте.