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PASTRY (IMPASTI), SHORTCRUST PASTRY (PASTA BRISÉE) Schermata 2021-04-10…
PASTRY
(
IMPASTI
)
SHORTCRUST PASTRY
(PASTA BRISÉE
)
It is made with fat, flour, salt and water (
È fatta di grassi, farina, sale e acqua
)
IT IS USED TO MAKE...
Savoury and sweet pies, such as
fruit and custard pies
(
Torte dolci e salate, come le torte di frutta e alla crema
)
SWEET SHORTCRUST PASTRY
(PASTA FROLLA)
It is made with fat, flour, salt and water, but with a higher sugar content and egg yolks
(È fatta di grassi, farina, sale e acqua, ma con un contenuto più alto di zucchero e tuorli d'uovo)
IT IS USED TO MAKE...
The basis for many recipes (
la base per molte ricette
):
Petit fours
(
piccola pasticceria, piccoli dolci
)
Biscuits
(biscotti)
Fruit tartlets
(
crostatine di frutta
)
PUFF/FLAKY PASTRY
(PASTA SFOGLIA)
Laminated pastry made of layers of dough and fat (
dolce di sfoglia fatto di strati di impasto e grassi
)
IT IS USED TO MAKE...
Cream horns
(Cannoli alla crema)
Palmiers
(
Ventagli di pasta sfoglia
)
Pinwheels
(
Girandole
)
Napoleons
(
Millefoglie
)
FILO PASTRY
(PASTA FILLO)
Paper-thin sheets of pastry that can be fried or oven baked
(
sfoglie di pasta sottilissime che possono essere fritte o cotte al forno
)
IT IS USED TO MAKE...
Baklava (a Turkish dessert with nuts and honey syrup)
(
Baklava - dolce turco fatto con le noci e lo sciroppo al miele
)
CHOUX PASTRY
(PASTA BIGNÈ)
Light, twice-cooked pastry made with flour, salt, butter, eggs, milk and a little sugar (
pasta leggera, cotta due volte e fatta di farina, sale, burro, uova, latte e un po' di zucchero
)
IT IS USED TO MAKE...
Èclairs
Choux puffs
Profiteroles
Paris-Brest