Please enable JavaScript.
Coggle requires JavaScript to display documents.
I prodotti caseari delle regioni d'Italia - Coggle Diagram
I prodotti caseari delle regioni d'Italia
Valle d'Aosta
Fontina D.O.P.
Lombardia
Bitto D.O.P.
Veneto
Casatella Trevigiana D.O.P.
Trentino Alto Adige
Asiago D.O.P. Pressato
Friuli Venezia Giulia
Caciotta caprina P.A.T. (Friuli-Venezia Giulia)
Piemonte
Gorgonzola D.O.P.
Liguria
Caciotta di Brugnato P.A.T.
Emilia Romagna
Grana Padano D.O.P.
Parmigiano Reggiano D.O.P.
Toscana
Pecorino Toscano D.O.P
Umbria
Caciotta (Caciotta al tartufo) P.A.T.
Marche
Casciotta d’Urbino D.O.P.
Lazio
Pecorino Romano D.O.P.
Ricotta Romana D.O.P.
Abruzzo
Caprino abruzzese (Formaggi caprini abruzzesi) P.A.T.
Molise
Burrino (manteca) P.A.T.
Campania
Mozzarella di Bufala Campana D.O.P.
Basilicata
Cacioricotta P.A.T. (Basilicata)
Puglia
Canestrato Pugliese D.O.P.
Calabria
Pecorino crotonese D.O.P.
Sicilia
Caciocavallo Silano D.O.P.
Sardegna
Fiore Sardo D.O.P.