Please enable JavaScript.
Coggle requires JavaScript to display documents.
T36 Preus i control de vendes - Coggle Diagram
T36 Preus i control de vendes
Preus i control
de vendes
Mètodes per
avaluar vendes
Compte d'explotació
Resum mensual d'activitats
Punt mort
Menú engineering
IP
IP= Unitat venuda cada plat/ unitat venuda conjunt de plats del grup X 100
MBE
MBE= PVP - CMP
Vaca
IP alt, MBE baix
Enigma
IP baix, MBE alt
Estrella
IP alt i MB alt
Gos
IP baix i MBE baix
Política de preus
variable del
MK operacional
MK estratègic
MK Operacional
Variables
incontrolables
Variables
controlables
MK MIX
Preus
Comunicació
Producte
Comercialització
Polítiques de
fixació de preus
Introducció
Llançament
Imitació
Competència
Penetració
preu baix
Selectiva
Preu alt
Tècniques assignació de preus
ofert. gastronòmiques
Preus a productes
individuals
Preus en funció
de la demanda
Elasticitat
Demanda elàstica
1
Demanda inelàstica
<1
Demanda unitària
=1
Preus en funció
dels costos
preu objectiu
CF+CV+Bº
Preu tècnic
PM
Preu mínim
SUMA CV
Preu de contribució
al benefici
CV + part CF
Direct cost / full cost
Preus en funció
del consumidor
Preus en funció
de la competència
Preus elevats
Preus baixos
Preus de mercat
Mètodes per fixar
preus de la carta
Omnes
Dispersió de preus
Gamma alta / mitjana / baixa
Relació qualitat preu
PMP / PMO = 0,9-1
Obertura de gamma
PVP + alt / PVP més baix
Promoció
Assignació preu d'un plat
Coeficient multiplicador
Magic numbers